Landelijk Bestuur

Het Landelijk Bestuur is verantwoordelijk voor de algemene gang van zaken binnen de vereniging en het uitdragen van het politiek programma. Zij organiseert de landelijke activiteiten en ondersteunt de afdelingen.

Heb je vragen? Aarzel niet om contact op te nemen! Feedback, vragen en opmerkingen kunnen via dit formulier (anoniem) doorgegeven worden. Het Landelijk Bestuur is daarnaast telefonisch en via e-mail bereikbaar. E-mailadressen kun je vinden bij de foto van het betreffende bestuurslid of mail info@jongedemocraten.nl

Contact

Heb je vragen of feedback voor ons? Geef het mee in dit (anonieme) contactformulier en dan gaan we ermee aan de slag of stuur ons een mailtje.

Wil je ons liever even spreken? Om de week op woensdagmiddag organiseren we een online inloopspreekuur. Aarzel niet om ons op die manier te contacteren. De link voor de meeting kan gevonden worden in de groepsomschrijving van onze WhatsApp community. De volgende spreekuren zijn:

  • 31 januari 15.30 uur
  • 14 februari 15.30 uur
  • 28 februari 15.30 uur

Dit is het landelijk bestuur van de JD

Julia van Herpen

Secretaris

Ontdek meer

Elise Stroop

Bestuurslid Politiek

Ontdek meer

Kijk hier voor een overzicht van de illustere voorgangers van het huidige Landelijk Bestuur.

Beleidsplan

Download hier het beleidsplan van bestuur Van der Valk. Het Landelijk Bestuur werkt ieder jaar met een beleidsplan met daarin haar doelen en plannen voor het bestuursjaar. Het beleidsplan wordt gepresenteerd op het septembercongres.

Notulen

Het Landelijk Bestuur vergadert iedere week. De notulen van deze vergaderingen worden opgeslagen in een digitaal archief en zijn op te vragen door leden. De notulen van de vorige vergadering en de besluitenlijst zijn te vinden in de map ‘Algemene Informatie’ op G Suite. Geen toegang? Stuur dan een mail naar secretaris@jongedemocraten.nl 

Word lid!

Vul je gegevens in en word
eenvoudig lid van JD

Meld je aan