Limburg

Limburg

Welkom bij de Jonge Democraten Limburg!

Welkom bij de Jonge Democraten Limburg, dé politieke jongerenorganisatie met progressieve en sociaal-liberale standpunten in de gezelligste provincie van Nederland. Wij combineren inhoud met gezelligheid in onze laagdrempelige en diverse activiteiten. Kijk eens rond op de site om te zien hoe jij kunt meedoen!

Voor algemene vragen kun je een e-mail sturen naar limburg@jongedemocraten.nl. Wil je contact met een specifiek bestuurslid, klik dan op diens foto voor het mailadres.

Agenda

Je bent van harte welkom langs te komen bij een van onze activiteiten. We wisselen inhoudelijke en gezellige activiteiten met elkaar af en proberen dat waar mogelijk te combineren. Onze activiteiten vinden plaats op verschillende locaties verdeeld over heel Limburg.

Heb je een eigen mening over actuele gebeurtenissen en problemen? Kom gerust eens langs op een van onze activiteiten! Ook als je (nog) geen lid bent ben je van harte welkom! Indien je contact wil komen met andere Jonge Democraten, stuur ons een mailtje en dan voegen we je toe in onze WhatsApp groep.

Kom een keer langs!

Wil je voor het eerst langskomen? Dat mag altijd! We snappen dat dit best spannend kan zijn. Gelukkig is er altijd een groep enthousiaste JD’ers om je op te vangen die je graag vertellen over onze afdeling. Wil je graag eerst even kennis maken met een van de bestuursleden? Mail dan naar limburg@jongedemocraten.nl

Word lid!

Vul je gegevens in en word
eenvoudig lid van JD

Meld je aan