Rotterdam

Rotterdam

Welkom bij de Jonge Democraten Rotterdam!

Met ruim 400 leden is JD Rotterdam een levendige afdeling met wekelijkse activiteiten en vele manieren om jezelf te ontplooien, te ouwehoeren over politiek en natuurlijk gewoon lol te hebben. Neem vooral eens een kijkje, of stuur een mail naar secretaris.rotterdam@jongedemocraten.nl als je een vraag hebt, of nieuwsgierig bent geworden.

Agenda

Als afdeling organiseren wij een groot scala aan activiteiten die meestal op woensdagavond plaatsvinden vanaf 20:00. Bekijk hier onze agenda! Iedereen is welkom om zich hierbij aan te sluiten. Ook als je gewoon benieuwd bent of jezelf wil oriënteren, ben je van harte welkom om mee te doen.

Nieuws, updates en vacatures

Commissies & Projectgroepen

In Rotterdam gebeurt elke dag wel wat. In de haven, op de straten of in het altijd politiek bevlogen Stadhuis aan de Coolsingel. Hier willen de Jonge Democraten Rotterdam graag op inhaken, en jij vast ook! Dat is mogelijk bij de Commissie Rotterdam, waar wij onze leden de mogelijkheid geven om laagdrempelig met politiek bezig te zijn binnen de afdeling. Samen bespreken we de politieke realiteit in de stad en kijken we waar en hoe we onze eigen visie hierop kenbaar kunnen maken. Denk daarbij aan het schrijven van een sterk opiniestuk, inspreken bij de gemeenteraad of het opzetten van een politieke actie of demonstratie. Alles is bij ons mogelijk; denk jij ook mee?
Ben jij geïnteresseerd in politiek en actualiteiten in Rotterdam en wil jij je inzetten voor onze sociaal-liberale visie binnen de stad? Word dan lid van de Commissie Rotterdam door een e-mail te sturen naar politiek.rotterdam@jongedemocraten.nl of spreek Manish aan tijdens één van onze activiteiten. De contactgegevens van de overige bestuursleden staan hieronder bij het kopje ”bestuur”.

Bestuur

Laurien Maarleveld

Voorzitter

Ontdek meer

Stijn van Hulzen

Secretaris

Ontdek meer

Ralph Roodhorst

Penningmeester en bestuurslid politiek

Ontdek meer

Hommad Horane

Bestuurslid Organisatie en Internationaal

Ontdek meer

AAV

In de algemene afdelingsvergadering (AAV) hebben leden de mogelijkheid het afdelingsbestuur verantwoordelijk te houden, politieke of HR-technische amendementen door te voeren, of gewoon hun zegje te doen. Hieronder (Zie ”Documenten”) staan de formulieren om een amendement in te dienen. HR_-amendementen kunnen het hele jaar door gestuurd worden naar Secretaris.rotterdam@jongedemocraten.nl. Politieke amendementen kunnen worden gestuurd naar politiek.rotterdam@jongedemocraten.nl

Verdere informatie staat in onze agenda en op onze Instagram pagina.

Word lid!

Vul je gegevens in en word
eenvoudig lid van JD

Meld je aan