Zwolle

Zwolle

Welkom bij de Jonge Democraten Zwolle

Welkom bij de Jonge Democraten Zwolle. Dé sociaal-liberale jongerenorganisatie, maar dan lokaal! Zwolle is een netwerk binnen afdeling Arnhem-Nijmegen en voorziet op die manier in toffe activiteiten in het noorden van de afdeling. Kom vooral een keer langs bij een van de activiteiten!

Voor algemene vragen kun je een e-mail sturen naar zwolle@jongedemocraten.nl.

Agenda

De Jonge Democraten organiseren regelmatig activiteiten in de stad Zwolle, samen met andere politieke jongerenorganisaties of alleen. Vaak vinden deze activiteiten plaats in Het Vliegende Paard, maar soms ook op andere plekken. Kijk in de agenda hiernaast voor de locaties en tijden van de activiteiten. Volg ons ook op Instagram en wordt lid van onze appgroep om op de hoogte te blijven.

Daarnaast is Zwolle dus onderdeel van de afdeling Arnhem-Nijmegen. Deze activiteiten vinden over het algemeen plaats in Nijmegen en vind je in de agenda of op de afdelingspagina.

Kom een keer langs!

Je bent altijd van harte welkom om langs te komen. Ook als je (nog) geen lid bent. Sluit dus gerust een keer aan bij een activiteit. We snappen dat dit best spannend kan zijn, maar dat is gelukkig nergens voor nodig. De Jonge Democraten combineren inhoud graag met gezelligheid en hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Wil je graag eerst even kennis maken, neem dan contact op via zwolle@jongedemocraten.nl.

Een netwerk

Zwolle is een netwerk. Dit wil zeggen dat zij deel uit maken van een afdeling binnen een JD, in dit geval Arnhem-Nijmegen, en dus niet een zelfstandige afdeling zijn. In dit geval om de leden in het noorden van de afdeling van activiteiten te voorzien en daar voor de JD actief te zijn. Want hoewel afdeling Arnhem-Nijmegen bijna heel Gelderland en Overijssel beslaat, is Zwolle best ver van Nijmegen af, waar de meeste activiteiten van de afdeling plaatsvinden.

Leden van het netwerk Zwolle zijn wel automatisch lid van de afdeling en zijn hier dus altijd welkom en hebben stemrecht op de afdelingsvergaderingen. Alle informatie over de afdeling vind je op de pagina hiernaast.

Word lid!

Vul je gegevens in en word
eenvoudig lid van JD

Meld je aan