DEMO

De DEMO is het onafhankelijke ledenmagazine van de Jonge Democraten. Op deze pagina vind je informatie over de DEMO. Tot 2018 verscheen de DEMO op papier, op deze websitepagina zijn deze in een archief te vinden.

Wil jij meer weten van de DEMO? Neem dan een kijkje op de DEMO-website door hier te klikken. Je kunt hier ook contact opnemen met de redactie!

Missie & Visie

Missie: De DEMO is het onafhankelijke ledenmagazine van de Jonge Democraten. Het is een verbindende factor tussen de leden. In de DEMO wordt een podium geboden aan Jonge Democraten met een kritische mening en die het leuk vinden om te schrijven. De DEMO schrijft voor politiek geïnteresseerden van binnen en buiten de vereniging. Bij dit alles heeft de DEMO in het bijzonder aandacht voor het sociaal-liberale gedachtegoed.

Visie: De DEMO inspireert en informeert de lezers. Het blad vraagt aandacht voor wat er speelt onder jongeren en in de maatschappij. Daarbij agendeert het belangrijke onderwerpen in de politiek en brengt het debat binnen en buiten de vereniging op gang. Zo draagt de DEMO draagt bij aan een levendige vereniging.

Nieuws en updates

De podcast Jonge Denkers!

Welkom bij de podcast Jonge Denkers! Een podcast van de DEMO over jonge mensen die nadenken over de de politiek, de samenleving en natuurlijk de toekomst. In de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van 2021 spreken we elke maand met een jonge denker. Check de podcast hier!

Redactie

Frouke van Dam

Hoofdredacteur

Ontdek meer

Richard Korpel

Adjunct-hoofdredacteur

Ontdek meer