Brabant

Brabant

Met bijna 500 leden is Jonge Democraten Brabant één van de grotere politieke jongerenorganisaties binnen onze mooie provincie. We organiseren debatten, trainingen, informatieavonden en gezellige borrels waar je je bij kunt aansluiten. Naast Brabant omvat deze afdeling van de Jonge Democraten Limburg, waar ook regelmatig activiteiten plaatsvinden. Kijk eens rond op de site om te zien hoe jij kunt meedoen!

Stuur een e-mail naar brabant@jongedemocraten.nl om contact op te nemen met Jonge Democraten Brabant! Wil je contact met een specifiek gespecialiseerd bestuurslid? Scroll dan naar beneden om te kijken naar de specifieke bestuursleden!

Agenda

Er worden iedere maand activiteiten georganiseerd. De activiteiten variëren van erg inhoudelijk, met sprekers en stevige discussies, tot een gezellige en informele pubquiz-avond. Deze activiteiten zijn bijna altijd gratis en openbaar toegankelijk, dus ook als je (nog) geen lid bent ben je welkom!

Daarnaast organiseren we regelmatig trainingen om jezelf te ontwikkelen. Bekijk onze agenda hieronder voor de activiteiten die binnenkort georganiseerd worden. Heb je zelf een leuk idee? Laat het ons vooral weten!

Bestuur

Ilse Kolmans

Voorzitter

Ontdek meer

Sam Pollé

Secretaris

Ontdek meer

Michiel van Alst

Penningmeester

Ontdek meer

Melvin Poos

Bestuurslid Organisatie

Ontdek meer

Iris Vulders

Bestuurslid Intern

Ontdek meer

Word lid!

Vul je gegevens in en word
eenvoudig lid van JD

Meld je aan