Brabant

Brabant

Met bijna 400 leden is Jonge Democraten Brabant één van de grotere politieke jongerenorganisaties binnen onze mooie provincie. We organiseren debatten, trainingen, informatieavonden en gezellige borrels waar je je bij kunt aansluiten. Naast Brabant omvat deze afdeling van de Jonge Democraten Limburg, waar ook regelmatig activiteiten plaatsvinden. Kijk eens rond op de site om te zien hoe jij kunt meedoen!

Stuur een e-mail naar brabant@jongedemocraten.nl om contact op te nemen met Jonge Democraten Brabant! Wil je contact met een specifiek gespecialiseerd bestuurslid? Scroll dan naar beneden om te kijken naar de specifieke bestuursleden!

Agenda

Er worden iedere maand activiteiten georganiseerd. De activiteiten variëren van erg inhoudelijk, met sprekers en stevige discussies, tot een gezellige en informele pubquiz-avond. Deze activiteiten zijn bijna altijd gratis en openbaar toegankelijk, dus ook als je (nog) geen lid bent ben je welkom!

Daarnaast organiseren we regelmatig trainingen om jezelf te ontwikkelen. Bekijk onze agenda hieronder voor de activiteiten die binnenkort georganiseerd worden. Heb je zelf een leuk idee? Laat het ons vooral weten!

vr 30

JD Brabant – Gezelligheidsactiviteit

30 oktober om 20:00 - 22:00
nov 19

JD Brabant – In gesprek met Shell

19 november om 20:00 - 21:30
nov 27

JD Brabant – Gezelligheidsactiviteit

27 november om 20:00 - 22:00
dec 09

JD Brabant – Avond moties schrijven

9 december om 20:00 - 22:00

Bestuur

Joris Hetterscheid

Voorzitter

Ontdek meer

Goan Booij

Secretaris

Ontdek meer

Bart Kessels

Penningmeester

Ontdek meer

Tom Urbaschek

Bestuurslid Organisatie

Ontdek meer

Marit Kroese

Bestuurslid pers & politiek

Ontdek meer

Word lid!

Vul je gegevens in en word
eenvoudig lid van JD

Meld je aan