Amsterdam

Amsterdam

Welkom bij de Jonge Democraten Amsterdam!

Welkom op de afdelingspagina van de Jonge Democraten Amsterdam! Met bijna 1000 leden zijn wij niet alleen de leukste, maar ook de grootste afdeling van de Jonge Democraten. Onze afdeling bestaat niet alleen uit onze prachtige hoofdstad, maar uit heel Noord-Holland en een fors gedeelte van Flevoland.

Geïnteresseerd? Stuur vooral een mailtje naar secretarisamsterdam@jongedemocraten.nl. Wil je contact met een specifiek bestuurslid? Klik dan op zijn of haar profiel hier onder. Graag tot snel!

Agenda

Bij de Jonge Democraten Amsterdam vind je een ideale mix tussen politieke inhoud en gezelligheid. Zo debatteren wij met andere Amsterdamse politieke jongeren organisaties, gaan wij tijdens lezingen in gesprek met bijzondere sprekers en organiseren we elke donderdag een activiteit waarin jij je kan ontwikkelen.

Kom een keer langs!

Wij begrijpen dat het spannend kan zijn om de eerste keer langs te komen, maar nergens voor nodig! Onze enthousiaste leden ontvangen je hartelijk en ook het afdelingsbestuur is altijd vroeg aanwezig om je op te vangen. Wij verwelkomen je graag bij één van de activiteiten en/of vergaderingen. Kortom, kom langs en beland in een levendige discussie, verbreed je netwerk en leer nieuwe mensen kennen. De JD biedt jou het podium! Ben jij klaar om je talent te ontplooien?

Wil je graag eerst even kennismaken met een bestuurslid? Voel je vrij om contact op te nemen met Julian, onze voorzitter. Dit kan via zijn mail: voorzitteramsterdam@jongedemocraten.nl.

Word actief!

Binnen de Jonge Democraten Amsterdam zijn er een hoop verschillende manieren om je te ontplooien. Of je nou je politiek wil verdiepen, toffe activiteiten wil organiseren of op een andere manier je steentje wil bijdragen, er is voor iedereen iets leuks te doen.  Hieronder vindt je een korte uitleg van wat je binnen de afdeling kan doen, en hoe je je daarvoor kan aanmelden.

Commissies

Een van de beste manieren om actief te worden binnen de Jonge Democraten Amsterdam, is door je aan te sluiten bij een van onze commissies. Bij de Jonge Democraten Amsterdam hebben we allerlei verschillende ‘commissies’, zie hieronder. Kijk vooral even rond!

Benieuwd wat je allemaal kan doen bij de Jonge Democraten Amsterdam? Of wil je alle openstaande vacatures bekijken? Gebruik dan de knoppen hiernaast!

Gezelligheids commissie

photo of outer space

Politieke commissie

Houd jij ervan om je tanden te zetten in politieke dossiers en om het geluid van de JD Amsterdam in de media te laten horen? Dan is de politieke commissie wat voor jou! In de commissie ontwikkel je verschillende politieke vaardigheden en zul je belanden in inhoudelijke discussies.

Klik op het desktop icoontje hier onder voor meer informatie, of de envelop om gelijk te solliciteren!

Commisie Regio

Kom jij van buiten de ring en wil je politiek actief worden? Sluit je dan aan bij de regiocommissie! De commissie vergadert regelmatig en zet zich in om ongeveer één keer in de maand een activiteit te organiseren.

Klik op het desktop icoontje hier onder voor meer informatie, of de envelop om gelijk te solliciteren!

man writing on paper

Overige lege vacatures

De commissie vacatures op dit moment zijn:
- Campagne commisie 2022/2023
- Leden Activiteitencommissie
- Leden Gezelligheidscommissie
- Leden Regiocommissie Noord-Holland noord

Klik op het desktopje voor meer informatie over de vacatures!
Voor vragen, mail Julian (zwarte icoontje) of Ronan (witte icoontje).

De Kascontrolecommissie is een permanente commissie die waakt over onze financiële situatie. De KasCo controleerd te boekhouding van de penningmeester en geeft (on)gevraagd advies over de financiële zaken en de begroting. Leden van de kascommissie worden verkozen door de AAV.

De Raad van Advies is een permanente commissie die advies uitbrengt aan het afdelingsbestuur en de AAV adviseert over de bestuurskandidaten. Leden van deze commissie hebben vaak veel ervaring binnen de afdeling en worden verkozen door de AAV.

Bestuur

Julian Talma

Voorzitter

Ontdek meer

Ronan Goodman

Secretaris

Ontdek meer

Aaron Bonaparte

Penningmeester

Ontdek meer

Tom van Dijk

Profilering

Ontdek meer

Frans van der Vlugt

Organisatie

Ontdek meer

Hicham El O

Politiek

Ontdek meer

Word lid!

Vul je gegevens in en word
eenvoudig lid van JD

Meld je aan