Vertrouwenspersonen

Bij de Jonge Democraten vinden we het belangrijk dat iedereen op een fijne en veilige manier mee kan doen op onze activiteiten. Wij kennen daarom twee vertrouwenspersonen waarbij je altijd terecht kunt als er iets gebeurd is waarbij je je ongemakkelijk of onveilig voelt. Hieronder kun je (anoniem) contact met hen opnemen en lees je meer over hoe zij werken.

Werkwijze

De Jonge Democraten kennen twee vertrouwenspersonen. Je kunt bij deze vertrouwenspersonen terecht als er zich situaties voordoen, zowel landelijk als binnen je afdeling, waarbij je je ongemakkelijk voelt en liever niet rechtstreeks met de directbetrokkene(n) in contact treedt. De vertrouwenspersonen bemiddelen in dergelijke gevallen en proberen, in overleg met jou en de betrokkenen(n) tot een oplossing te komen.
De vertrouwenspersonen opereren volledig onafhankelijk en gaan vertrouwelijk om met verkregen informatie.
Wil je meer weten over de vertrouwenspersonen en hun werkzaamheden? Lees dan het DEMO-artikel hiernaast of bekijk de video.

De volgende vertrouwenspersonen zijn actief bij de JD

Contact

Je kunt hen bereiken via vertrouwenspersonen@jongedemocraten.nl of via het volgende contactformulier. Het contactformulier geeft de optie om de vertrouwenspersonen anoniem te benaderen.

Je kan anoniem blijven door geen eigen gegevens op te geven. Er zal dan niet actief worden gehandeld op basis van de melding, wel wordt de melding meegenomen in het herkennen van patronen. Mocht je wel je gegevens opgeven, dan zullen de vertrouwenspersonen contact met je opnemen.

    Word lid!

    Vul je gegevens in en word
    eenvoudig lid van JD

    Meld je aan