Leiden-Haaglanden

Leiden-Haaglanden

Welkom bij de Jonge Democraten Leiden-Haaglanden

Hier vind je informatie over ons als bestuur, de activiteiten die wij organiseren en wat er in de afdeling gaande is.

Kom een keer langs!
Kom langs en beland in een levendige discussie, doe op een luchtige manier kennis op, verbreed je netwerk en leer nieuwe mensen kennen. De JD biedt jou het podium! Ben jij klaar om je talent te ontplooien?

Benader met al je vragen het bestuur via secretaris.leidenhaaglanden@jongedemocraten.nl. Hopelijk tot snel!

Over de afdeling

Bij de JD vind je een ideale mix tussen politieke inhoud en gezelligheid. De JD organiseert tal van politieke activiteiten, waar we sprekers uit politiek en praktijk uitnodigen om hun visie te geven op actuele politieke thema’s. Na afloop wordt de inhoud van de activiteiten altijd nog wel doorgesproken onder het genot van een drankje.

Op deze pagina vind je alle informatie over de aankomende activiteiten. Dit is ook altijd terug te vinden op onze Facebookpagina. Houd de pagina’s dus goed in de gaten voor de meest actuele informatie en aanpassingen m.b.t. activiteiten.

Naast de wekelijkse activiteiten op de dinsdagavond kent de afdeling ook een viertal commissies. Of jij nu wilt bijdragen aan de aankomende verkiezingscampagne of je graag bezighoudt met de gezellige, de politiek-inhoudelijke of juist de internationale kant van de afdeling, daar is een commissie voor! Interesse? Benader het bestuur voor meer informatie.

Bestuur

Pieter van der Werff

Voorzitter

Ontdek meer

Hester van Wessel

Algemeen Secretaris

Ontdek meer

Jelle Stap

Penningmeester

Ontdek meer

Max Verdegaal

Bestuurslid Politiek en Pers

Ontdek meer

Kalle Duvekot

Bestuurslid Promotie

Ontdek meer

Koen van der Weijden

Bestuurslid Organisatie

Ontdek meer

AAV

De Algemene Afdelingsvergadering is het hoogste orgaan van de afdeling, bestaande uit alle leden. Deze wordt minstens tweemaal per jaar bijeengeroepen door het bestuur. Tijdens deze vergadering legt het bestuur verantwoording af over de afgelopen periode. Ook wordt de jaarrekening besproken en goedgekeurd, moties en amendementen behandeld en het nieuwe bestuur gekozen. Moties en amendementen op het Regionaal Politiek Programma of het Afdelingsreglement kun je het hele jaar door mailen naar: secretaris.leidenhaaglanden@jongedemocraten.nl. In de aanloop naar een AAV kun je moties en amendementen op het landelijke politiek programma, landelijke reglementen en voorstellen ook indienen via congresleidenhaaglanden.jongedemocraten.nl.
De formulieren voor het indienen van moties, amendementen en resoluties zijn hieronder te vinden. De notulen van de afgelopen AAV’s van JD Leiden-Haaglanden zijn onderaan deze pagina beschikbaar.

Word lid!

Vul je gegevens in en word
eenvoudig lid van JD

Meld je aan