Leiden-Haaglanden

Leiden-Haaglanden

Welkom bij de Jonge Democraten Leiden-Haaglanden

Hier vind je informatie over de afdeling, activiteiten en ons als bestuur.

Kom een keer langs!
Kom langs en beland in een levendige discussie, doe op een luchtige manier kennis op en leer nieuwe mensen kennen. De JD biedt jou het podium! Ben jij klaar om je talent te ontplooien?

Benader met al je vragen het bestuur via secretaris.leidenhaaglanden@jongedemocraten.nl. Hopelijk tot snel!

Over de afdeling

De JD Leiden-Haaglanden organiseert tal van politiek-inhoudelijke en gezellige activiteiten. Daar nodigen we sprekers uit politiek en praktijk uit om hun visie te geven op actuele thema’s of gaan we onderling in discussie. Na afloop wordt gezellig nagekletst onder het genot van een drankje. Op deze pagina en op onze Facebookpagina vind je alle informatie over de aankomende activiteiten.

De afdeling kent ook een viertal commissies. Of jij nu wilt bijdragen aan de aankomende verkiezingscampagne of je graag bezighoudt met de gezellige, de politiek-inhoudelijke of juist de internationale kant van de afdeling, daar is een commissie voor! Interesse? Benader het bestuur voor meer informatie.

Bestuur

Pieter van der Werff

Voorzitter

Ontdek meer

Hester van Wessel

Algemeen Secretaris

Ontdek meer

Jelle Stap

Penningmeester

Ontdek meer

Max Verdegaal

Bestuurslid Politiek en Pers

Ontdek meer

Kalle Duvekot

Bestuurslid Promotie

Ontdek meer

Koen van der Weijden

Bestuurslid Organisatie

Ontdek meer

AAV

De Algemene Afdelingsvergadering (AAV) is het hoogste orgaan van de afdeling en bestaat uit alle leden. Het bestuur roept deze tenminste twee keer per jaar bijeen.  Het bestuur legt er verantwoording af over de afgelopen periode. Ook bespreken we er de jaarrekening, behandelen we politieke en organisatorische moties en amendementen en verkiezen we personen in functie, zoals de bestuursleden.

Moties en amendementen op het Regionaal Politiek Programma of het Afdelingsreglement kun je het hele jaar door mailen naar: secretaris.leidenhaaglanden@jongedemocraten.nl. In de aanloop naar een AAV kun je moties en amendementen op het landelijke politiek programma, landelijke reglementen en voorstellen ook indienen via het indienformulier op de evenementenpagina van de betreffende AAV.

Word lid!

Vul je gegevens in en word
eenvoudig lid van JD

Meld je aan