Leiden-Haaglanden

Leiden-Haaglanden

Welkom bij de Jonge Democraten Leiden-Haaglanden

Hier vind je informatie over de afdeling, activiteiten en ons als bestuur.

Kom een keer langs!
Kom langs en beland in een levendige discussie, doe op een luchtige manier kennis op en leer nieuwe mensen kennen. De JD biedt jou het podium! Ben jij klaar om je talent te ontplooien?

Benader met al je vragen het bestuur via secretaris.leidenhaaglanden@jongedemocraten.nl. Hopelijk tot snel!

Over de afdeling

Al sinds 2007 is Leiden-Haaglanden de leukste en gezelligste afdeling van de Jonge Democraten. De JD Leiden-Haaglanden organiseert tal van politiek-inhoudelijke en gezellige activiteiten. Daar nodigen we sprekers uit politiek en praktijk uit om hun visie te geven op actuele thema’s of gaan we onderling in discussie. Na afloop wordt gezellig nagekletst onder het genot van een drankje. Op deze pagina vind je alle informatie over de aankomende activiteiten. Deze zijn iedere week op dinsdag om 20:00.

De afdeling kent ook een viertal commissies. Of jij nu wilt bijdragen aan de aankomende verkiezingscampagne of je graag bezighoudt met de gezellige, de politiek-inhoudelijke of juist de internationale kant van de afdeling, daar is een commissie voor! Interesse? Benader het bestuur voor meer informatie.

Bestuur

Kalle Duvekot

Voorzitter

Ontdek meer

Niels Koppelaar

Algemeen Secretaris

Ontdek meer

Philip van Raak

Penningmeester

Ontdek meer

Sterre Somers

Bestuurslid Promotie

Ontdek meer

Victoria van Slooten

Bestuurslid Organisatie

Ontdek meer

Lieke Louter

Bestuurslid Internationaal

Ontdek meer

Hier vind je de oude besturen van Leiden-Haaglanden in de Hall of Fame!

AAV

De Algemene Afdelingsvergadering (AAV) is het hoogste orgaan van de afdeling en bestaat uit alle leden. Het bestuur roept deze tenminste twee keer per jaar bijeen.  Het bestuur legt er verantwoording af over de afgelopen periode. Ook bespreken we er de jaarrekening, behandelen we politieke en organisatorische moties en amendementen en verkiezen we personen in functie, zoals de bestuursleden.

Gebruik de knoppen hieronder om relevante documenten in te zien en om congresvoorstellen in te dienen in de aanloop naar een volgende AAV.

Notulen

Download hier de voorlopige notulen van de AAV van 28 juni 2022. Deze notulen moeten nog worden goedgekeurd, zij worden in stemming gebracht op de volgende AAV.

Congresboek

Download hier het congresboek van de AAV van 28 juni

Voorstel indienen

Je kan een voorstel indienen voor de AAV van 14 december middels deze link:

Begroting + Toelichting

Download hier de begrotingstoelichting + de begroting.

Word lid!

Vul je gegevens in en word
eenvoudig lid van JD

Meld je aan