Voor de aankomende stadscommissie Tilburg staan er twee vacatures open. Namelijk commissielid Organisatie en commissielid Promotie, hieronder zie je verdere toelichting bij de openstaande vacatures.

Vacature Organisatie
Ben jij goed in organiseren of lijkt het jou leuk om dit te leren? Als commissielid Organisatie ben jij verantwoordelijk voor het organiseren van interessante en gezellige activiteiten. Wil jij graag in gesprek met de burgemeester? Regel het! Of houdt je meer van een goede borrel? Make it happen! Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het contact met mogelijke locaties in Tilburg en omgeving en beheer je samen met de voorzitter de communicatiemiddelen. Wil jij dus graag organiseren? Wordt dan commissielid Organisatie!

Vacature Promotie
Ben jij wegwijs in het woeste landschap van de social media en promotie? Of ben jij avontuurlijk genoeg deze tocht te ondernemen? Als commissielid promotie ben je verantwoordelijk voor het promoten van activiteiten van de stadscommissie. Jouw doel is om zoveel mogelijk mensen te motiveren ook écht naar die activiteit te komen. Daarnaast ben je ook samen met de voorzitter verantwoordelijk voor het betrekken en vasthouden van nieuwe leden. Leer jij dus graag nieuwe mensen kennen en enthousiasmeren? Wordt dan commissielid Promotie!

Enthousiast, nieuwsgierig, voorzichtig optimistisch of geroepen? Meldt je dan aan via stadscommissie.tilburg@jongedemocraten.nl