Het ICT-team is op zoek naar twee nieuwe leden! Het afgelopen jaar heeft in het teken gestaan van een ICT-transitie. De systemen die de JD altijd zelf wist te maken en te beheren, zijn overgegaan op een nieuwe website, congresvoorstel systeem, drive en archief.

Dit betekent natuurlijk niet dat het ICT-team niet meer nodig is, slechts de rol van het team is veranderd. De systemen zijn ontzettend nieuw, pas onlangs gepubliceerd en hebben een kritische blik nodig van een groep JD’ers die hier raad mee weten. Er valt namelijk nog veel te verbeteren op zowel de website en de Gsuite (de nieuwe wolk) waar de secretaris alle hulp bij kan gebruiken. 

Competentieprofiel:

  • Is lid van de JD en vindt het leuk om mee te denken over de website/Gsuite/mail
  • Heeft relevante ervaring (dit is geen vereiste)
  • Is beschikbaar voor minstens één jaar.
  • Is zelfstandig en proactief.

Heb je interesse in deze functie? Solliciteren kan door uiterlijk voor 12 oktober om 23:59 een mail te sturen naar secretaris@jongedemocraten.nl met je CV, een korte motivatie en waarom jij geschikt bent voor dit team.

Wil jij graag meedenken over de mogelijkheden omtrent onze ledenadministratie? Op ALV87 is hier een organisatorische motie over aangenomen waardoor een aantal JD’ers in een subcommissie onder het ICT-team nu gaan kijken hoe deze administratie op een andere manier uitbesteed kan worden. Vind je dit interessant en wil je meedenken? Solliciteer dan voor het ICT-team en wordt actief in deze subcommissie.