Het bestuursjaar zit er alweer bijna op en daarom staan de volgende bestuursfuncties weer open: Voorzitter, Secretaris, Penningmeester, Bestuurslid Politiek en Profilering en Bestuurslid Organisatie.

Bestuursfuncties 

Onderaan de JDF website staat in een document precies vermeld wat elke functie inhoud. Hierin is ook beschreven wat alle minimale taken zijn en wat er dus van je verwacht wordt. Maar geen zorgen, er is een overdrachtsperiode waarin er meer dan genoeg tijd is voor een goede overdracht.  

Wat biedt het afdelingsbestuur jou? 

Een kans om je organisatorische kwaliteiten te ontwikkelen, een hechte groep waarmee je leert samenwerken, trainingsdagen en weekenden gegeven door JD trainers met veel ervaring, contact met een groot landelijk kader en een laagdrempelige manier om algemene bestuursvaardigheden te leren. 

Dit lijkt mij leuk, wat nu?

Stel je kandidaat door het kandidaatstellingsformulier in te vullen en te sturen naar secretaris.friesland@jongedemocraten.nl (eerst kennismaken kan natuurlijk ook). Na de aanmelding krijg je verdere informatie toegewezen en mocht je worden verkozen, dan zal de overdracht na de zomer plaatsvinden. Hierna kan je dan voor deze prachtige afdeling aan de slag!