Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Landelijk Bestuursinteressemoment 2.0

In het kort

30 april om 20:00 21:00

Tickets

Meld je aan voor het bestuursinteressemoment!

Wil jij je volgend jaar inzetten voor de vereniging? Is het idee om plaats te nemen in het Landelijk Bestuur van de Jonge Democraten wel eens een keer in jouw gedachten opgekomen? Of wil jij gewoon weten hoe het is om bestuur doen?

Kom dan naar het bestuursinteressemoment op vrijdagavond 30 april. Tijdens deze laagdrempelige digitale avond krijg je de kans om al je vragen te stellen aan het huidige Landelijk Bestuur en de Oriëntatiecommissie. Echt iedereen is welkom, het maakt niet uit of je alleen benieuwd bent of al zeker weet dat jij je wilt kandideren. Je hoeft ook geen eerdere functie(s) te hebben vervuld bij de JD. Ben je geïnteresseerd, maar weet je nog niet voor welke functie je wilt gaan of wil je meer informatie over de verschillende functies? Bekijk dan hier de functieprofielen voor 2021-2022

Wil jij je kandideren voor het Landelijk Bestuur? Meld je dan voor 22 mei 23:59 aan! Je kan je aanmelden door een ingevuld kandidaatstellingsformulier te mailen naar kandidaatstelling@jongedemocraten.nl.

Stuur hierbij een motivatiebrief (max. 300 woorden), jouw CV en een foto van jezelf mee. In de motivatiebrief kan je meer uitleg geven over waarom jij jezelf kandidaat stelt voor een bestuursfunctie. Zo kan je aangeven welke plannen jij hebt en waarom jij geschikt ben voor een bestuursjaar. De kandidaatstelling wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld. Pas op 6 juni zal je kandidaatuur worden geplubiceerd.