Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

JDF: Algemene Afdelingsvergadering (AAV)

In het kort

14 september om 19:00 22:30

Tickets

Beschrijving

Op 14 september is het weer zover! Afdeling Fryslân komt weer samen voor een AAV. Ditmaal betreft het de wissel-AAV waarin bestuur Bos het stokje zal overdragen aan bestuur Bloembergen. Daarnaast worden ook de nieuwe KasCo en RFA leden ingehamerd. Uiteraard kun je dit keer ook voorstellen indienen, maar helaas niet op landelijke punten omdat de AAV na de deadline voor het indienen van voorstellen voor het septembercongres valt. Rond december zullen we weer een AAV organiseren waar je voorstellen kan indienen voor het landelijke wintercongres.

We beginnen om 19:00 in Het Wapen van Leeuwarden (Zaailand 92, 8911 BN).

Tijdens de verkiezings-AAV in juni is Marco Sjoers verkozen tot penningmeester. Door omstandigheden in zijn privésfeer heeft hij helaas de keuze moeten maken om zich terug te trekken als penningmeester. De vacature voor penningmeester staat hierdoor dus open. Ondertussen heeft Stefan Melein zich gekandideerd en jullie kunnen tijdens de AAV voor hem stemmen! Uiteraard kun je jezelf ook nog kandidaat stellen. Stuur dan een mailtje met je motivatie naar secretaris.friesland@jongedemocraten.nl.

Lees hier alvast de motivatie van Stefan: “Ik ben nu al een vrij lange tijd lid van de JD, maar heb mijzelf eigenlijk nog niet zo heel dicht bij de groep betrokken. Door penningmeester te worden wil ik mijzelf meer inmengen met de JD. Ook lijkt het mij een goede ervaring om op te doen, een beetje skills opbouwen waar ik wat aan kan hebben.”

In het AAV-voorbereidingsboekje staan de deadlines voor het indienen van voorstellen. Klik hier om je voorstel in te dienen. Ook staat het kandidaatstellingsformulier voor de bestuursfuncties erin.

Tot dinsdag 14 september!

Handige linkjes:
Agenda
AAV Voorbereidingsboekje
Voorstellen indienen
Beleidsplan Bestuur Bloembergen
AAV Overzicht versie 3