Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

JD A-N: wissel-AAV

In het kort

13 september om 20:00 22:00

Tickets

Beschrijving

Op maandagavond 13 september vindt onze Algemene Afdelingsvergadering (AAV) plaats. Bestuur Vissers II zal haar laatste korte verantwoording afleggen over de zomerperiode en daarna het stokje overdragen aan Bestuur Van den Berg I. Hierna presenteert dit bestuur haar nieuwe beleidsplan, wat z.s.m. hier te lezen is.

Verder staat op de agenda: de verkiezing van een Bestuurslid Organisatie en nieuwe Kascontrolecommissie-leden. Zie deze pagina op de site voor meer informatie over deze vacatures. Je kunt je kandideren door dit formulier in te vullen en te mailen naar de secretaris. Verder is er een kort politiek blok met alleen ruimte voor wijzigingen op het afdelingsreglement en organimo’s. Je kunt tot zondagavond 12 september 19:30 politieke voorstellen indienen. Gebruik hiervoor dit formulier.

We zitten in Café ‘t Haantje (Daalseweg 19 Nijmegen), uiteraard met inachtneming van de dan geldende coronamaatregelen. Let erop dat alleen leden met stemrecht mogen stemmen over kandidaten en voorstellen. Vanwege de coronamaatregelen is het belangrijk dat we goed zicht hebben op hoeveel deelnemers er komen, daarom verwachten we dat je je aanmeldt door dit formulier in te vullen. Aanvang AAV is 20u, inloop 19:45.

Je kunt mondeling bestuursvragen stellen of ze vóór zondagavond 12 september 19:30 schriftelijk opsturen naar: secretaris.arnhemnijmegen@jongedemocraten.nl

Voor vragen over de AAV app/mail Alexander of Romy.

Klik hier voor de definitieve agenda. De notulen van de vorige AAV vind je hier.

De vergadering zal – zoals gebruikelijk is bij onze gezellige afdeling – worden afgesloten met een leuke borrel.