Het Creatief Team bestaat uit een groep JD’ers die zich met ‘creatieve zaken’ bezighouden. Vormgeven, teksten schrijven en photoshoppen worden onder andere door dit team uitgevoerd. Naast het uitvoeren van taken, bedenkt het team ook uit eigen initiatief creatieve projecten en kan het team helpen bij het ondersteunen van afdelingen. Denk bijvoorbeeld aan posters, filmpjes of foto’s met informatie over de afdeling, acties en campagnes. Heb jij een creatieve vaardigheid en lijkt het jou leuk om bij het team te komen? Stuur dan een mailtje naar promotie@jd.nl met een korte motivatie.

Teamleden:

 • Teamvoorzitter
  Jij zit de vergaderingen voor en je ziet er op toe dat het team haar taken uitvoert. Met jouw enthousiasme trek je de kar en zorg je dat het team content maakt voor de JD.
 • Teamlid posters & design
  Jij bent handig met Photoshop, illustrator, Stava of Canva en kunt je houden aan het huisstijlboek. Je kunt uit ideeën van de afdelingen verwerken tot een mooie poster en borduurt zo voort op de huisstijl van de JD.
 • Teamlid film & video-editen
  Jij hebt gevoel voor het schieten van beeldmateriaal en het editen van beeld. Aftermovies van activiteiten of een politiek boodschap draai jij in elkaar.
 • Teamlid memes
  Jij bent op de hoogte van de actualiteit en weet daarop in te spelen met jouw politieke interesse en creativiteit.
 • Teamlid merchandise
  Jij hebt een gevoel voor kleding/ gadgets en peilt waar animo voor is bij de leden. Je houdt hierover contact met de penningmeester en breidt op deze manier de JD webshop uit.