Als Voorzitter van het Gezelligheidsteam leid je het team dat zich bezig houdt met alle gezellige activiteiten binnen de afdeling Brabant. Één tot twee keer per maand komt het team samen om te brainstormen en te werken aan leuke informele activiteit. Met die activiteit zorgt het team voor een leuk avondje uit voor de vereniging. Denk hierbij aan een online spel of een bier proeverij. Als voorzitter ben jij verantwoordelijk voor het plannen en leiden van vergaderingen en het delegeren van taken.

Wil jij je sociale netwerk binnen JD uitbreiden, ben jij een organisator en wil jij de uitdaging aan gaan om een team onder je hoede te nemen – dan is deze functie voor jou!

Interesse of heb je aanvullende vragen? Stuur dan een korte motivatie naar organisatie.brabant@jongedemocraten.nl o.v.v. ‘Vacature Voorzitter GT’ voor 7 november.

Is iets je niet duidelijk of zou je graag in het Gezelligheidsteam willen komen om samen je in te zetten voor het organiseren van activiteiten, neem dan vooral contact op met Tom! +31627376788