Eén van de leukste manieren om actief te worden bij jouw afdeling is om bij een Team te gaan. In een kleine groep bespreek je de actualiteit rondom dit thema of onderwerp en probeer je acties te verzinnen. Doordat iedereen gemotiveerd is om hiermee aan de slag te gaan en je frequent afspreekt of samenwerkt bouw je al gauw een leuke band met elkaar op. Je kunt samen met je teamgenoten meerdere activiteiten ondernemen, denk hierbij aan het organiseren van een inhoudelijke avond, het schrijven van een opiniestuk of het houden van een ludieke actie in de stad. Het afdelingsbestuur zal te alle tijde de teams stimuleren en begeleiden. Lees hier meer over in ons Beleidsplan, onderaan te vinden op deze site.

Themateam Studenten

Dit themateam komt op voor studentenbelangen in onze regio. Hoe pakken we het woningtekort onder studenten aan? Hoe moet de bereikbaarheid van de Heijendaal-campus worden verbeterd? Zijn de bezuinigingen op het hoger onderwijs wel verantwoord? Als jij je met deze en andere vraagstukken rondom studenten bezig wil houden, dan is dit het themateam voor jou!

Heb jij interesse in dit team of wil je er meer over weten? Stuur dan een mailtje naar secretaris.arnhemnijmegen@jongedemocraten.nl!