Ben jij iemand die houdt van spelletjes, feestjes en films? Dan is de gezelligheidscommissie de plek. De commissie organiseert één keer per maand een borrel/feestje/barbecue en van alles en nog wat. Ben jij dus creatief en hou je van een gezellige borrel? Sluit je dan vooral aan bij de gezelligheidscommissie waar je na elke vergadering nog een biertje (of wijntje of colaatje) drinkt met de gezelligste mensen van de afdeling!

Voorzitter: David Meijer

gezelligheidamsterdam@jongedemocraten.nl

Correlerend bestuurslid: Isa Luiten

secretarisamsterdam@jongedemocraten.nl

Voor vragen neem contact op met David of Isa, of meld je gelijk aan!

Lid worden?

Een van de leukte manieren om actief te worden binnen de Jonge Democraten Amsterdam is om bij een van onze drie commissies te gaan! Je bent altijd in elke commissie welkom. Met de nieuwe Corona maatregelen worden gezelligheidsactiviteiten extra lastig om te organiseren en bedenken, daarom is de gezelligheidscommissie nu extra hard op zoek naar nieuwe leden die met ons een paar vette (online) activiteiten willen neerzetten.

Lijkt het jou leuk om innovatieve en originele ideeën verder te ontwikkelen en deel van de werkelijkheid laten worden? Meld je dan aan bij de gezelligheidscommissie! Stuur een mail waarin je kort jezelf voorstelt en dan zien we je graag verschijnen bij een van onze vergaderingen.

Mailen kan naar secretarisamsterdam@jongedemocraten.nl.

Tot snel!