Helaas heeft ons bestuurslid Organisatie om gezondheidsredenen haar functie moeten neerleggen. Dit betekent dat wij als bestuur op zoek gaan naar een nieuw bestuurslid organisatie. Idealiter wordt hij/zij op de Algemene Afdelingsvergadering (AAV) van 11 januari verkozen.

Als bestuurslid organisatie ben je eindverantwoordelijk voor de organisatie van de reguliere afdelingsactiviteiten. Dit uiteraard in samenwerking met de rest van het bestuur. Het is niet alleen jouw taak om na te denken over welke inhoud je wil aanbieden aan de afdeling maar ook welke werkvorm je hier voor gaat gebruiken. Ook kun je op input vanuit afdelingsteams en individuele leden rekenen. Deze kunnen zowel ondersteunen als zelfstandig een activiteit organiseren. Als bestuurslid organisatie heb je contact met veel mensen: Sprekers, organisaties, verenigingen, instellingen en leden van de JD. Houd jij van afwisseling, vind je het leuk om in contact te staan met veel verschillende mensen en bezit je organisatorisch talent? Solliciteer dan nu op deze functie.

Tijdsindicatie: 12 uur per week

Heb jij interesse in deze functie? Vul dan het onderstaande kandidaatstellingsformulier in en mail het naar secretaris.arnhemnijmegen@jongedemocraten.nl. Na je aanmelding zal er een gesprek volgen met de sollicitatiecommissie. Officieel kun je je tot aanvang van de AAV aanmelden, maar wij raden je ten zeerste aan om ruim daarvoor te solliciteren, dan heeft de sollicitatiecommissie voldoende tijd om een gesprek in te plannen. Bij vragen over de functie of de procedure kun je iemand van het bestuur benaderen of mailen naar secretaris.arnhemnijmegen@jongedemocraten.nl.