Eén van de leukste manieren om actief te worden bij jouw afdeling is om bij een Team te gaan. In een kleine groep bespreek je de actualiteit rondom dit thema of onderwerp en probeer je acties te verzinnen. Doordat iedereen gemotiveerd is om hiermee aan de slag te gaan en je frequent afspreekt of samenwerkt bouw je al gauw een leuke band met elkaar op. Je kunt samen met je teamgenoten meerdere activiteiten ondernemen, denk hierbij aan het organiseren van een inhoudelijke avond, het schrijven van een opiniestuk of het houden van een ludieke actie in de stad. Het afdelingsbestuur zal te alle tijde de teams stimuleren en begeleiden. Lees hier meer over in ons Beleidsplan, onderaan te vinden op deze site.

Het Arnhemteam

Heb jij affiniteit met Arnhem of Gelderland boven de rivieren? Lijkt het jouw leuk om in of rond deze provinciehoofdstad activiteiten en excursies te organiseren, de regio te ontdekken, stukken te schrijven of de actualiteit met lokale politici te bespreken? Meld je dan aan voor het Arnhemteam! Als lid heb je een grote mate van vrijheid en kun je je creatieve ei helemaal kwijt

Heb jij interesse in dit team of wil je er meer over weten? Stuur dan een mailtje naar secretaris.arnhemnijmegen@jongedemocraten.nl!