Houd jij ervan om het anderen naar hun zin te maken op een toffe activiteit en wil je je netwerk vergroten? Ga dan bij de activiteitencommissie! De activiteitencommissie vergadert regelmatig en zet zich in om ongeveer een keer in de maand een inhoudelijke activiteit te organiseren. Zo is er een uitgebreide ideeënlijst en een gemotiveerd team om deze uit te blijven breiden.

Voorzitter: Tommy Blomvliet

activiteitenamsterdam@jongedemocraten.nl

Correlerend bestuurslid: Beatrice Keunen

organisatie.amsterdam@jongedemocraten.nl

Voor meer vragen, neem contact op met Beatrice of Tommy.

Lid worden?

Een van de leukte manieren om actief te worden binnen de Jonge Democraten Amsterdam is om bij een van onze drie commissies te gaan! Je bent altijd in elke commissie welkom. Houd jij ervan om het anderen naar hun zin te maken op een toffe activiteit en wil je je netwerk vergroten? Ga dan bij de activiteitencommissie! De activiteitencommissie vergadert regelmatig en zet zich in om ongevere een keer in de maand een inhoudelijke activiteit te organiseren. Zo is er een uitgebreide ideeënlijst en een gemotiveerd team om deze uit te blijven breiden.

Lijkt het jou leuk om innovatieve en originele ideeën verder te ontwikkelen en deel van de werkelijkheid laten worden? Meld je dan aan bij de activiteitencommissie! Stuur een mail waarin je kort jezelf voorstelt en dan zien we je graag verschijnen bij een van onze vergaderingen.

Mailen kan naar secretarisamsterdam@jongedemocraten.nl.

Tot snel!