Voor het zomercongres van 16 tot 18 juni zijn we op zoek naar vier Congresvoorzitters en acht leden voor de Stem- en Notulencommissie! Wil jij twee dagen centerstage zitten bij een van de belangrijkste weekenden van het JD-jaar en eraan bijdragen dat het congres op rolletjes verloopt? Meld je dan nu aan!

Stem- en Notulencommissie (SNC)
De Stem- en Notulencommissie houdt zich – zoals de naam al doet vermoeden – bezig met het tellen van de stemmen en notuleren tijdens het congres. Je krijgt in deze rol een heel ander interessant perspectief van het congres. Na het congres ben je ook mede-verantwoordelijk voor de goede afwikkeling van de notulen. Zonder jou kan er niet gestemd worden en is er dus geen congres! Het is belangrijk dat je precies te werk gaat. Voorafgaand aan het congres krijg je een voorbereidende training van Niels zodat je precies weet wat er van je verwacht wordt.

De leden van de Stem- en Notulencommissie worden begeleid door de secretaris. De deadline voor sollicitaties voor de Stem- en Notulencommissie is ook 17 mei 23:59 uur. 

Alle sollicitaties kunnen gestuurd worden naar secretaris@jongedemocraten.nl. Voor meer informatie kan je via hetzelfde mailadres contact opnemen met Niels!