Voor het wintercongres van 3 tot 5 februari zijn we op zoek naar nog 3 leden voor de Stem- en Notulencommissie! Wil jij twee dagen centerstage zitten bij een van de belangrijkste weekenden van het JD-jaar en eraan bijdragen dat het congres op rolletjes verloopt? Meld je dan nu aan!

Stem- en Notulencommissie (SNC)
De Stem- en Notulencommissie houdt zich – zoals de naam al doet vermoeden – bezig met het tellen van de stemmen en notuleren tijdens het congres. Na het congres ben je ook mede-verantwoordelijk voor de goede afwikkeling van de notulen. Zonder jou kan er niet gestemd worden en is er dus geen congres! Het is belangrijk dat je precies te werk gaat. Voorafgaand aan het congres krijg je een voorbereidende training van Niels zodat je precies weet wat er van je verwacht wordt.

De leden van de Stem- en Notulencommissie worden ook begeleid door Niels. De deadline voor sollicitaties voor de Stem- en Notulencommissie is ook 13 januari 23:59 uur. 

Goed om te weten is dat het congres gratis is als je lid bent van de Stem- en Notulencommissie.

Alle sollicitaties kunnen gestuurd worden naar secretaris@jongedemocraten.nl. Voor meer informatie kan je via hetzelfde mailadres contact opnemen met Niels!