JOVD overstapservice

Jong en ook klaar met de VVD? Sluit je dan aan bij dé liberale jongerenorganisatie van Nederland

Ben jij een jongere die gelooft in de kracht van persoonlijke vrijheid, een rechtvaardige samenleving waarin iedereen mee kan doen, en een overheid die kansen creëert voor iedereen? Maak dan de overstap naar de Jonge Democraten!

Bij ons vind je:
🌟 Een gemeenschap van gelijkgestemde jongeren
🌟 Vernieuwende en progressieve visies
🌟 Mogelijkheden om echt impact te maken

Overstappen

Veel jongeren zijn teleurgesteld in de VVD omdat zij keer op keer problemen voor zich uit hebben geschoven, en nu de deur voor extreemrechts hebben opengezet. Of het nu gaat om klimaatbeleid, onderwijs, of sociale gelijkheid, de VVD lijkt geen oplossingen te kunnen bieden voor de uitdagingen van morgen. Als jij ook klaar bent met deze stilstand is het nu tijd voor verandering.

Daarom hebben wij het volgende aanbod: Word nu lid voor slechts €17,50 per jaar en ervaar zelf hoe de Jonge Democraten het verschil maken.

Sluit je aan bij de leukste liberale jongerenorganisatie van Nederland en geef je idealen een nieuwe boost!

Hoe kan ik meedoen?

Binnen de Jonge Democraten zijn er allerlei mogelijkheden om actief te worden. Verdiep je in de inhoud bij een landelijke werkgroep en draag bij aan ons politiek programma. Of wordt actief bij een lokale afdeling en leer Jonge Democraten bij jou in de buurt kennen.

Liever eerst even kennis maken? Vraag dan een gesprekje aan. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Word lid!

Vul je gegevens in en word
eenvoudig lid van JD

Meld je aan