Heyy! Mijn naam is Nadia, en dit jaar mag ik door middel van de JD-bankpas allerlei soorten activiteiten mogelijk maken in de leukste afdeling van de JD. Ik ben van Libanese komaf, geboren in West-Afrika en wonend in Amsterdam. Nederland werd acht jaar geleden mijn thuis, maar toch zal ik mezelf altijd als een wereldburger zien, hoe cliché dat ook mag klinken😌. Dankzij mijn achtergrond ben ik erg geïnteresseerd in zowel nationaal als internationaal-politiek en sinds kort ook op het provincial niveau.

Ik studeer momenteel Aviation aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast mijn studie en het bestuur, werk ik in het gemeentelijke zwembad bij het De Mirandabad als horecamedewerker. In mijn vrije tijd houd ik van films en documentaires kijken, muziek luisteren, dansen, wandelen en de mooie natuur observeren.

Als afdelingspenningmeester houd ik me vooral bezig met de afdelingsfinanciën, het JD-geld aan de juiste en zinnige activiteiten uitgeven waar onze leden wat aan hebben. Daarnaast de transparantie en betrokkenheid van en naar de leden toe onderhouden met behulp van de jaarrekening en de begroting. Binnen de JDA help ik ook mee met het organiseren van activiteiten. Zo zit ik ook in de twinning-commissie, waar wij dit jaar samen met JD Rotterdam een leuke twinning zullen organiseren!

Heb je leuke ideeën die je graag wilt bespreken, of heb je überhaupt en andere vraag? Schroom niet om mij te benaderen tijdens een activiteit, of stuur mij maar een appje of een mailtje! penningmeester.amsterdam@jongedemocraten.nl