De voorbereidingen van de campagne voor Gemeenteraadsverkiezingen en het referendum over de Sleepwet zijn in volle gang. De afdelingscampagneleiders, het campagneteam en het Landelijk Bestuur zijn er allemaal druk mee bezig. Maar wie zijn dat nou eigenlijk en wat doen ze? Hier een overzichtje:

De landelijke campagneleider is ons Bestuurslid Pers&Promotie: Lysanne van Schaik. Zij coördineert de campagne, geeft leiding aan het campagneteam en is tevens de landelijk Persvoorlichter.

Lysanne wordt geholpen door het Campagneteam dat bestaat uit: Vera Leonart, Marit Gorissen, Marc de Groot, Maarten-Jan Buurman, Joram Schollaardt, Kiki Kersten en Ingrid Weerts.

De afdelingscampagneleiders houden zich bezig met, verrassend, hun eigen afdelingen. De afdelingen zijn zeker wat betreft de gemeenteraadsverkiezingen heel autonoom. Elke afdelingscampagneleider maakt zijn/haar eigen plannen rondom de verkiezingen. Een overzicht:

Amsterdam – Jasper Ensing
Arnhem-Nijmegen – Daniël Jacobs
Brabant – Ruben van den Bulck
Friesland – Marise Bos
Groningen – Arjan de Boer
Rotterdam – Take Wester
Overijssel – Zilan Kilic
Leiden-Haaglanden – Esther van Egmond
Limburg – Remco Trijsburg (contactpersoon)
Utrecht – Esther Verbruggen

 

Op 5 januari zal, tegelijk met de Nieuwjaarsborrel, de campagne worden afgetrapt! Daar zullen deze mensen ook wat vertellen over wat de plannen zijn. Heb je in de tussentijd al goede ideeën? Neem dan vooral contact op!