De JD heeft sinds kort een debatteam. In dit team voeren we met elkaar het debat voor de sport. Even dus geen zuivere politieke inhoud maar focus op de vorm en je eigen stijl van spreken.

Op dit moment zijn we naarstig op zoek naar nieuwe leden die met enige regelmaat willen trainen (gewoon debatteren dus). We focussen dan iedere keer weer op verschillende aspecten van het debat: argumentatie, lichaamstaal, opbouw van je speech, etc. Voor de geïnteresseerden zouden we ook een select team willen vormen en meedoen aan landelijke debatwedstrijden, waarin we het misschien wel opnemen tegen andere PJO’s. Het plan is om hiervoor bijeen te komen op elke tweede zondag van de maand, maar hier kan nog in worden geschoven.

Dus heb jij fascinatie voor het debat, wil jij je spreekstijl verder bijschaven of ben je benieuwd of je verbaal opgewassen bent tegenover je mede JD’ers? Meld je dan aan het voor het debatteam! Mail dan naar internezaken@jongedemocraten.nl. Stuur ook gerust een mailtje voor meer informatie.