Er staan twee mooie vacatures open op internationaal gebied! Voor beide functies geldt dat je je kan aanmelden door een mail met je motivatie te sturen naar extern@jongedemocraten.nl. De deadline is 2 mei. Hieronder lees je meer.

Congresteam IFLRY

In het najaar van 2022 komt het congres van onze internationale koepelorganisatie, IFLRY, naar Nederland toe! Hiervoor zijn wij op zoek naar een groep mensen die het bestuur kan ondersteunen bij de logistieke en inhoudelijke organisatie van dit congres.

Je zal hierbij ook veel samenwerken met mensen van de JOVD, we organiseren dit congres namelijk samen met hen.

Wil jij:

  • Helpen met het regelen van locaties voor het congres en andere activiteiten?
  • Meedenken over de inhoud en het thema van het congres?
  • Helpen bij het organiseren van gezelligheid omtrent het congres?
  • Leden van zusterverenigingen van over heel de wereld verwelkomen?

Meld je dan snel aan!

Voorzitter team Azië

Een van onze internationale teams, team Azië, is op zoek naar een nieuwe voorzitter. Team Azië is verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten over de regio Azië en onderhoudt contact met onze zusterverenigingen in Azië. Als voorzitter stuur jij het team aan en ben jij het contactpersoon met het bestuur. Je bent ook onderdeel van het internationaal PKO.

Het team is vrij nieuw binnen de JD, dus enthousiasme is belangrijker dan ervaring! Je zal dan ook veel vrijheid hebben om zelf invulling aan dit team te geven.