Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Politieke brainstorm: Onderwijs, Cultuur en Filosofie

In het kort

13 mei 2024 om 20:00 22:00

Nobelstraat 2
Utrecht,UtrechtNederland
+ Google Maps

Om goed voorbereid naar het congres te gaan organiseren de werkgroepen Politieke Brainstorms! Tijdens deze sessies kan je samen moties schrijven, een trainin volgen of een resolutie eens kritisch onder de loep nemen. In totaal zijn er 4 sessies:

  • Buitenlandse Zaken & Defensie + Migratie & Asiel gaan de ingediende resoluties bespreken. Dit is op 2 mei om 19.30, op het Landelijk Bureau in Den Haag (Lange Houtstraat 11, Den Haag).
  • Onderwijs & Wetenschap, Kunst, Cultuur & Media en Filosofie organiseren een training waar je leert hoe je een goede motie te schrijven en daarna kan je direct aan de slag. Dit is op 13 mei om 20.00 in de Florin in Utrecht (Nobelstraat 2, Utrecht).
  • Democratie & Rechtsstaat + Digitalisering & Automatisering gaan samen aan de slag met het schrijven van moties. Dit is online op 16 mei om 20.00.
  • Economie, Financiën & Sociale Zaken + Duurzaamheid + VROeM gaan moties én amendementen op de ingediende resolutie schrijven. Dit is op 22 mei om 19.00, op het Landelijk Bureau in Den Haag (Lange Houtstraat 11, Den Haag).

Alle geschreven voorstellen kan je vervolgens indienen t/m 25 mei en meld je dan ook direct even aan voor het congres, dat kan tot 1 juni!

Aanmelden voor de brainstorms is niet nodig, maar je kan altijd een berichtje sturen naar Elise via politiek@jongedemocraten.nl.

Heb je vragen over een motie of wil je hem even laten nalezen. Er zit de komende weken een team ervaren JD’ers voor je klaar. Mail helpdesk.moties@jongedemocraten.nl