Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lustrumgala

In het kort:

25 mei 2024 om 10:00 26 mei 2024 om 22:00

Lieve leden,

25 mei is het groot feest en gaan we ons lunstrum vieren met een gala. De aanmeldingen zijn gaan open op 8 april vanaf 12.00 uur! Meld je snel aan want vol=vol!

Het gala zal plaatsvinden in Hotel de Witte Raaf in Noordwijk. Deze locatie is maar 15 minuten verwijderd van het strand en bevindt zich aan de voet van de duinen. Het gala diner begint om 18:00. Je moet dus voor 18.00 uur inchecken. Om 21:00 is het diner klaar en zullen we naar de feestzaal verplaatsen.

Er zijn twee soorten tickets beschikbaar voor het gala:

  1. Ticket met overnachting: 
  2. Ticket zonder overnachting

Bij een ticket met overrnachting hoort een twee- of driepersoonskamer. De ticket zonder overnachting betekend dat er geen slaapplek inbegrepen is. Wel zit hier een shuttle bij die je van de galalocatie naar Leiden centraal zal brengen. Zodat je daar de nachttrein kan pakken of naar een slaaplocatie kan gaan die je zelf regelt. 

De definitieve prijzen staan nog niet volledig vast. We kunnen momenteel alleen de maximum prijzen geven. Over 2 weken zijn de definiteve prijzen bekend. Je hoeft ook dan pas te betalen en dus je gereserveerde ticket definitief te bevestigen. De prijzen zijn nu:
* JD’er zonder overnachting max 40
* Niet JD’er zonder overnachting 70 euro
* JD’er met overnachting 80 euro
* Niet JD’er met overnachting 110 euro

Let op! Je date hoeft geen apart ticket te bestellen. Ook niet al het een JD’er is. Je meldt je dus aan voor jou EN je date tegelijk. 

Je kan je aanmelden vanaf 8 april tot en met 22 april (of tot wanneer de kaartjes op zijn). Vanaf 22 april krijgt iedereen die zich heeft aangemeld een bericht om zich definitief aan te melden en te betalen. Dit kan je doen tot 1 mei. Heb je je dan nog niet aangemeld dat vervalt je reservering en beland je aan het einde van de wachtrij en krijgen de mensen in de wachtrij de mogelijkheid om aan te melden.

Reserveren kan via deze link: https://forms.gle/6sV73yoqBDgXAVX56