Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Landelijk Zomercongres Rotterdam

In het kort

10 juni om 20:00 12 juni om 17:00

Van 10 tot 12 juni 2022 vindt het jaarlijkse zomercongres plaats! Markeer deze data dus vast in je agenda. Dit maal zullen de Jonge Democraten neerslaan in het pompeuze Rotterdam!

De aanmelddeadline is verstreken.

Rotterdam wordt daarmee het podium van alweer onze 92ste Algemene Ledenvergadering (ALV). Daar legt het bestuur verantwoording af, bespreken we politieke en organisatorische voorstellen en verkiezen we het nieuwe Landelijk Bestuur en leden van de Kascommissie. Alle voorstellen, de kandidaten en de verantwoordingen vind je in dit congresboek.

Ook buiten de ALV om zal er een mooi programma voor jullie klaarstaan met allerlei gastsprekers, parallelle sessies en uiteraard een borrel en een feest. Daarbij bestaat de mogelijkheid om in Rotterdam te overnachten.

Het congres zelf zal plaatsvinden bij Theater Rotterdam Witte de With. Zo zal je overnachten bij of het mooie Stayokay of Sparks. Het diner op zaterdag zal ook bij Stayokay zijn. De borrel- en feestlocatie worden binnenkort bekend gemaakt, dus hou het congresboek goed in de gaten!

Ook vindt tijdens dit weekend de ALV van de Vrienden van de Jonge Democraten plaats. Daarvoor kan je je ook via het formulier op deze pagina aanmelden.