Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

JDW – Bestuursinteresseborrel

Wanneer?

18 mei om 20:00 22:00

Tickets

Bestuursinteresseborrel

Lijkt het je leuk om bestuurservaring op te doen en de leukste activiteiten te organiseren van de grootste politieke jongerenorganisatie van Wageningen?

Wij zijn op zoek naar een nieuw bestuur voor college jaar 2020-2021 en vertellen je 18 mei hier graag meer over! Als kleine afdeling met maar liefst 90 leden organiseren we op het moment 1x in de 2 weken een activiteit en zijn we opzoek naar 5 nieuwe bestuursleden: voorzitter, secretaris, penningmeester, bestuurslid Promotie & bestuurslid Politiek. Meer informatie vind je alvast via deze link.

Je hoeft geen eerdere bestuurservaring te hebben of al ervaring te hebben binnen de JD, jouw motivatie en enthousiasme is het allerbelangrijkste! We vertellen je graag meer! Of het online of fysiek gaat plaatsvinden laten we je nog weten (komt op de website te staan). Interesse? Kom gerust langs, het is geheel vrijblijvend! We beginnen de 18de om 20:00. Zit jij niet in onze whatsappgroep, maar wil je wel aansluiten? Stuur een mailtje of berichtje via een van de buttons hieronder!