Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

JD Utrecht: Opening regiocommissie Gooi & Vechtstreek

26 januari om 20:00 22:00

De zoomlink volgt.

Dinsdagavond 26 januari om 20.00 uur is de officiële openingsbijeenkomst van de nieuwe Jonge Democraten afdeling Gooi en Vechtstreek. De afdeling wordt virtueel geopend door Tweede Kamerlid Salima Belhaj en landelijke JD voorzitter Léonie Janssen. 
De oprichting van deze vereniging beoogt meer jongeren voor de politiek te
enthousiasmeren en jongerenparticipatie te bevorderen. De regio kent veel jongeren, maar dit wordt nu lang niet gereflecteerd in de lokale politiek en de JD wil daar verandering in brengen. Tijdens de online introductieavond op 26 januari zullen de sprekers Léonie Janssen en Salima Belhaj, zelf ook oud-JD’er, ingaan op thema’s die voor jongeren van belang zijn, maar ook op de vraag wat de JD is en waar ze mee bezig zijn.
De avond is toegankelijk voor alle jongeren die geïnteresseerd zijn in de politiek, tussen de 14 en 30 jaar oud zijn en woonachtig in de regio Gooi en Vechtstreek. Schrijf je dan vooral in via de lokale D66 afdeling websites of de landelijke JD website. Het evenement is online en inschrijven kan onder andere hier: https://hilversum.d66.nl/agenda/openingsbijeenkomst-jonge-democraten-gooi-vecht/