Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

JD LH Twinning

In het kort

Oostenrijk

Wenen

1 juli om 08:00 5 juli om 20:00

Beschrijving

Meld je nu aan via deze link:

Beste lid van de afdeling Leiden-Haaglanden,

Met veel plezier kunnen we bij deze weer eens een twinning aankondigen. Na twee jaar corona, kunnen we nu eindelijk weer met de afdeling op reis. Dit jaar gaan we op Twinning naar Wenen! De stad van de opera, apfelstrudel en de wals. Voor maar 190 euro kan je een weekend lang struinen langs de mooi bruggen, paleizen en concertgebouwen. Daarnaast gaan we natuurlijk ook kennismaken met onze liberale vrienden van Junos Wien.

Het weekend zal plaatsvinden van 1 tot 5 juli. We vertrekken op 1 juli in de ochtend met de trein vanaf Utrecht Centraal. Op de terugweg reizen we met de nachttrein, zodat we op 5 juli in de ochtend weer in Utrecht aankomen. Let op! Het is nog niet zeker of de nachttrein met zitplaatsen of bedden zal zijn. Mits mogelijk zal de organisatie kiezen voor bedden.

Hoewel we ervanuitgaan dat corona in juli grotendeels achter ons ligt, is er nog steeds een kans dat de Oostenrijkse regering van ons een boostervaccinatie verlangt. Het is ieders eigen verantwoordelijkheid om dit in orde te hebben.

Deelname aan de Twinning kost 190 euro, de betaallink vind je bovenaan deze pagina. Deze prijs bevat in ieder geval de treinreis en de hotelovernachting. Door te betalen ga je er mee akkoord dat de afdeling het geld uitgeeft aan de kosten voor de Twinning, mocht je onverhoopt niet kunnen is het risico voor jou.

Heb je nog vragen? Stuur Walter of David een berichtje. +31 6 46297990 of +31 6 30154500

De gegevens die je hieronder invult worden niet voor andere doeleinden gebruikt en worden weer vernietigd.
Kijk voor informatie over ons privacybeleid op: https://jongedemocraten.nl/wp-content/uploads/Privacy-en-cookies.pdf

Groeten,
Het Twinningteam