Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

JD A-N Nieuwe ledenmoment

In het kort

30 maart om 19:30 20:30

Tickets

Beschrijving

Op 30 maart organiseren wij een avond speciaal voor nieuwe leden! Want, laten we eerlijk, het is toch net iets lastiger om je medeleden te leren kennen en er goed achter te komen wat je allemaal kan doen binnen de vereniging en onze afdeling als alles nu even online is… Maar dat laten we ons niet tegenhouden!

De avond zal beginnen met een voorstelrondje, en vervolgens met een korte presentatie over wat de JD is, wat we allemaal organiseren en wat je bij ons kan doen. Je zal zien dat de JD een vereniging is met veel mogelijkheden, vanuit het idee dat we politieke inhoud, persoonlijke ontwikkeling en gezelligheid combineren. Daarna is er een borrel of kunnen we eventueel een online spelletje doen, dat zien we dan wel. 🙂

De avond begint om 19.30. Het vindt digitaal plaats op Zoom, de Zoomlink verschijnt in groepsapps en nieuwe leden-app en je kunt ons ook via de social media of mail/app om de link vragen. Alle nieuwe leden en geïnteresseerden in de Jonge Democraten Arnhem-Nijmegen zijn uiteraard welkom! Zien we je daar?