Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

JD A-N Nieuwe ledenborrel

In het kort

17 december om 19:30 21:30

Tickets

Beschrijving

Op 17 december organiseren wij een avond speciaal voor nieuwe leden! Want, laten we eerlijk, het is toch net iets lastiger om je medeleden te leren kennen en er goed achter te komen wat je allemaal kan doen binnen de vereniging en onze afdeling als alles nu even online is… Maar dat laten we ons niet tegenhouden!

De avond zal beginnen met een voorstelrondje, en vervolgens met een korte presentatie over wat de JD is, wat we allemaal organiseren en wat je bij ons kan doen. Je zal zien dat de JD een vereniging is met veel mogelijkheden, vanuit het idee dat we politieke inhoud, persoonlijke ontwikkeling en gezelligheid combineren. Daarna is er een borrel en kletsen we gewoon nog even verder of kunnen we eventueel een online game zoals Scribblio of Among Us doen, dat zien we dan wel. 🙂

De avond begint om 20.00, met inloop om 19.30. Het vindt plaats op Zoom, we zullen hier en op onze andere kanalen t.z.t. een link plaatsen. Alle nieuwe leden en geïnteresseerden in de Jonge Democraten zijn uiteraard welkom! Zien we je daar?

Zowel leden als niet-leden zijn welkom.

Locatie: Digitaal, via Zoom. Zoomlink komt op Facebook, de groepsapp of vraag een bestuurslid om de link.