Het Landelijk Bestuur en Afdelingsbesturen houden de huidige situatie rond het coronavirus COVID-19 goed in de gaten. We nemen de adviezen van het RIVM heel serieus en vragen jullie dit ook te doen.

Dat betekent dat ten minste tot 6 april alle landelijke en lokale activiteiten van de Jonge Democraten worden afgelast. De landelijke Brusselreis (26-27 maart), de eerste sessie van de masterclass ” Politieke beïnvloeding” (2 april) en de nieuwe ledendag (4 april) gaan ook niet door. Het is nog onzeker of de activiteiten die later gepland staan wel door zullen gaan.

Houd de socials en de website in de gaten om op de hoogte te blijven tot wanneer deze maatregelen van kracht zijn. Wij zullen zelf als landelijk bestuur zo min mogelijk bijeen komen en onze werkzaamheden met name vanuit huis voortzetten. We blijven via de gebruikelijke telefonische en online communicatiekanalen bereikbaar.  De adviezen van het RIVM zullen de komende tijd mogelijk verder worden aangescherpt, updates zijn online te vinden (zie ook https://www.rivm.nl/<wbr></wbr>coronavirus/covid-19).

 

Voor aanvullende vragen of advies kun je contact opnemen via info@jongedemocraten.nl