De vacature voor bestuurslid organisatie & scholing staat open. Degene die deze functie bekleed is verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten en trainingen voor de leden van de afdeling en het onderhouden van contact met Tienskip. 

Wie ben jij? 

Je zit vol ideeën over leuke activiteiten en manieren om de leden te ontwikkelen, je hebt een hands-on mentaliteit wat betreft praktische zaken zoals het benaderen van sprekers en regelen van locaties. Je werkt graag samen met andere bestuursleden of JD afdelingen voor het organiseren van activiteiten.  

Wat biedt het afdelingsbestuur jou? 

Een kans om je organisatorische kwaliteiten te ontwikkelen, een hechte groep waarmee je leert samenwerken, trainingsdagen en weekenden gegeven door JD trainers met veel ervaring, contact met een groot landelijk kader en een laagdrempelige manier om algemene bestuursvaardigheden te leren. 

Dit lijkt mij leuk, wat nu?

Stel je kandidaat door het kandidaatstellingsformulier in te vullen en te sturen naar secretaris.friesland@jongedemocraten.nl Bij de aanstaande AAV op 16 december gaan de leden stemmen op bestuurskandidaten, hier wordt bepaald of jij bestuurslid penningmeester wordt. Dus bereid je pitch goed voor!