Hallo allemaal! Mijn naam is Sarah Rahali, ik ben 17 jaar oud, en ik zal mij het aankomende jaar inzetten als bestuurslid Profilering en als portefeuillehouder Internationaal. Momenteel zit ik in mijn eindexamenjaar, en ben ik Jongerenambassadeur bij D66 Zaanstad. Daarnaast ben ik erg actief binnen de JD in verschillende werkgroepen en teams; op het internationale vlak zit ik bijvoorbeeld in werkgroep EU en ik ben lid van de JD delegatie voor het LYMEC congres 2021.

Als bestuurslid Profilering wil ik naast de algemene promotie van de afdeling, ook extra inzetten op de toegankelijkheid naar nieuwe leden. Voor mij is de JD, naast een leerschool waar je je politieke interesse naar een hoger niveau kan tillen, óók een plek voor gezelligheid en laagdrempelige discussie. Het warme gevoel dat ik bij de JD ervaar, zou ik graag willen overbrengen op alle leden; oud én nieuw.

Heb je zin om nieuwe mensen te ontmoeten, of om simpelweg te spreken met gelijkgestemden, kom gerust een keer langs bij een van de vele activiteiten. Je kunt mij natuurlijk ook altijd een berichtje of email sturen, of mij bellen. Ik hoor graag van je!

profileringamsterdam@jongedemocraten.nl