Beste Democraten, mijn naam is Niels Wiendels en ik ben dit jaar bestuurslid Scholing en Intern bij de Jonge Democraten Arnhem-Nijmegen. Ik ben 23 jaar oud en ik doe momenteel mijn Master Politieke Geschiedenis aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Na ruim 4 jaar in de Randstad te hebben gestudeerd en te hebben gewoond, vond ik het weer tijd om terug te keren naar de Achterhoek. Naast mijn bestuursjaar ben ik ook politiek actief bij D66 Montferland en ben ik secretaris bij D66 Liemers-Grensland. In mijn vrije tijd houd ik van lezen, wielrennen en documentaires kijken. En natuurlijk drankjes doen met vrienden.

Als bestuurslid Scholing en Intern houd ik mijn voornamelijk bezig met het scholenproject, de masterclasses en alles wat met ontwikkeling en trainingen te maken heeft. Daarnaast neem ik ook de regiocommissies JD Winterswijk en JD Overijssel onder mijn hoede.

Ik hoop er een leerzaam, maar vooral leuk bestuursjaar van te maken. Hopelijk zit corona ons niet al te veel in de weg en kunnen we jullie fysiek blijven zien op onze activiteiten! Voor vragen mail naar: scholing.arnhemnijmegen@jongedemocraten.nl