Hallo! Ik ben Jakub, 19 jaar en bestuurslid Intern van onze mooie afdeling. Naast mijn bestuurslidmaatschap ben ik bezig met de bachelor Bestuurskunde aan Tilburg University. Ik ben een geboren en getogen Eindhovenaar en woon tot vandaag de dag in het mooie Woensel. Daarnaast ben ik een ware voetbalfanaat; het is niet moeilijk om te gokken bij welke club mijn hart ligt ­čśë.

Als bestuurslid Intern ben ik verantwoordelijk voor het beleid rondom onze leden. Zo ben ik bezig met ledenwerving, ledenbinding, scholing en ontwikkeling. Ik sta altijd open voor een gesprekje over wat er allemaal mogelijk is binnen onze vereniging. Daarnaast hou ik de socials bij, dus houd onze Instagram goed in de gaten om mee te krijgen wat er allemaal gebeurt binnen onze afdeling!

Neem bij vragen gerust contact met me op!

Ook ben ik de vertrouwenspersoon van de afdeling. Als er situaties voordoen binnen de afdeling waarbij je je niet op je gemak voelt en je liever niet rechtstreeks met de betrokkene(n) in contact treedt, neem gerust contact met me op. Daarnaast hebben we bij de JD ook onafhankelijke vertrouwenspersonen die je (anoniem) kan spreken, dat kan via deze link: https://jongedemocraten.nl/vertrouwenspersonen/.