Hi allemaal! Ik ben Julia, 20 jaar oud en ik zal komend jaar de functie van secretaris bekleden bij de afdeling Arnhem-Nijmegen. Ik ben derdejaars student bestuurskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en woon inmiddels ook alweer 8 jaar in de waalstad. Inmiddels ben ik hier ook op kamers. Naast de JD ben ik actief bij studievereniging BOW, geef ik leiding aan de scouts van scoutinggroep Jan van Hoof en werk ik bij een bakker. Ik hou van gezelligheid, spelletjes en muziek en heb graag mensen om me heen. 

Vandaar dat ik er ook ontzettend veel zin in heb om als spin in het web van de afdeling mijn taak als secretaris uit te voeren. Heldere communicatie en creativiteit zet ik voorop, zowel binnen het bestuur als in de afdeling. Hiermee hoop ik een bijdrage te leveren aan het goed functioneren van de afdeling het komend jaar en iedereens enthousiaste plannen te ondersteunen en faciliteren.

Mocht je vragen, opmerkingen of ideeën hebben of gewoon een praatje willen maken, stuur me dan vooral een appje, mailtje of belletje. 

 

Contact secretaris: secretaris.arnhemnijmegen@jongedemocraten.nl

Contact profilering: profilering.arnhemnijmegen@jongedemocraten.nl