Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PJO-parlement

In het kort

2 juni om 18:00 3 juni om 19:00

Bezuidenhoutseweg 67
Den Haag,2594 ACNederland
+ Google Maps

Wil jij debatteren in de echte Tweede Kamer? Wil jij kennismaken met jongeren van andere politieke kleur en met hen in discussie? Dat kan! Donderdagavond 2 juni en vrijdag 3 juni (incl. diner) vind het Politieke Jongerenparlement plaats en de JD zoekt deelnemers. Als deelnemer ga je in groepen onderhandelen over thema’s zoals democratie of duurzaamheid. Het doel is met andere politieke jongerenpartijen coalities te sluiten om onze standpunten het best te vertegenwoordigen. Vervolgens ga je debatteren over resultaat in DE plenaire zaal van de Tweede Kamer.

Lijkt je dit gaaf? Geef je dan via onderstaande RSVP op.

De aanmelddeadline is 24 mei om 23.59. Er zijn nog 12 plekken te verdelen. Op 25 mei hoor je of je geselecteerd bent. De deelnemersbijdrage bedraagt €15,-. Deelnemers worden geacht bij het online voorbereidingsmoment (Zoom) aanwezig te zijn, deze wordt nog gecommuniceerd. 

Voor vragen kan je natuurlijk terecht bij bestuursleden Tom [0627376788] en Lars [0629896278], of stuur een mail naar organisatie@jongedemocraten.nl of politiek@jongedemocraten.nl