Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online introductieavond met D66-er Samira Rafaela

In het kort

12 september om 19:00 21:00

Tickets

Beschrijving

Ben je een nieuw lid en wil je de Jonge Democraten beter leren kennen? Of ben je al langer lid, maar ken je de vereniging nog niet zo goed als je zou willen? Dat kan! Dit keer helaas geen ontmoeting in levenden lijve, maar gewoon vanuit huis wegens het coronavirus.
Het coronavirus heeft invloed op iedereen. Maar wat betekent de coronacrisis voor de samenwerking in Europa? Tijdens het online introductiemoment vertelt oud-JD-er en nu Europarlementariër voor D66, Samira Rafaela, over hoe zij is lid geworden bij de JD en welk pad zij bewandeld heeft naar het Europees parlement. Daarnaast zal zij ingaan op de actuele situatie waar zij zich op het moment vanuit de D66 in Europa mee bezig houdt.
Daarnaast zal onze komend voorzitter Leonie Janssen deze avond wat vertellen over de JD en laten zien wat de JD te bieden heeft. Naast politieke inhoud staat natuurlijk ook gezelligheid centraal!
Lijkt je dit wat? Zet jezelf op gaan of geïnteresseerd voor meer informatie. Iedereen is van harte welkom!
PS; Ben je nou langer lid en wel actief? Ook dan ben je welkom om mee te doen! Schrijf je in via de ticketlink vóór 10 september om 18:00. 11 september zul je een deelnemersmail ontvangen met een link naar de Zoomsessie.