Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

JD A-N – Bestuursinteressemoment

In het kort

7 mei om 20:00 21:00

Tickets

Beschrijving

Heb jij een hart voor politiek? Lijkt het jou leuk om activiteiten te organiseren? Wil je je politieke vaardigheden versterken? Wil jij je graag inzetten voor de JD in Arnhem-Nijmegen? Ben je klaar om vrienden voor het leven te maken? Dan is dit je kans!

Wij zijn op zoek naar een nieuwe bestuursleden. Op 7 mei & 20 mei zal het huidige bestuur je alles vertellen over de verschillende functies en hoe een bestuursjaar eruit ziet. Of je nu al zeker weet dat je je wil kandideren, of gewoon benieuwd bent wat het inhoudt, iedereen is welkom! Ervaring is voor een bestuursjaar geen vereiste, ook nieuwe leden zijn welkom.

Er zal sowieso ruimte zijn om al jouw vragen over de vacatures te stellen, indien gewenst ook één-op-één in een breakout-room.

Uiteraard mag je ook altijd een berichtje sturen via WhatsApp, Facebook, Instagram, e-mail of even bellen als je vragen hebt. Mailen kan naar: arnhemnijmegen@jongedemocraten.nl. Op de AAV van 21 juni zijn de verkiezingen, maar we willen je aanraden om vóór maandagavond 7 juni te solliciteren, zodat onze sollicitatiecommissie (SoCo) nog een gesprek met je kan inplannen.

De vacatures die open staan zijn:
– Voorzitter
– Secretaris
– Penningmeester
– Bestuurslid Organisatie
– Bestuurslid Politiek
– Bestuurslid Profilering
– Bestuurslid Scholing

Hieronder vind je de functieprofielen 👇🏻