Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

JD A-N: Cantus

In het kort

5 november om 20:00

Tickets

Beschrijving

Met trots en heel veel enthousiasme nodigen wij jullie allen uit voor de cantus van de JD Arnhem-Nijmegen op vrijdag 5 november 2021.

Wacht, wat is een cantus? Volgens Wikipedia is het ‘een zang- en drankfestijn met als doel verbroedering en kennismaking van medestudenten aan de hand van samenzang en gezamenlijke alcoholconsumptie’. Tijdens deze avond zullen wij schouder aan schouder de mooiste liederen voordragen onder begeleiding van het praesidium en onder genot van een biertje. Maar pas op, maak geen fouten, want voor je het weet sta je naast de zedenmeester! De cantus zal plaatsvinden bij Ovum Novum en beginnen om 20.30 uur. Inloop begint om 20.00 uur. Zorg dat je op tijd bent, want ook hier zal je QR code in de Corona Checkapp gescand worden. 

Ben je enthousiast? Meld je dan aan via deze link.  Leden van alle afdelingen zijn welkom, maar bij te weinig plekken gaat Arnhem-Nijmegen voor. Introducees zijn welkom in overleg met de gezelligheidscommissie. Mocht je vragen hebben over de activiteit wees dan niet bang om het bestuur of de commissie aan te schieten!

Inloop: 20:00uur
Start: 20:30uur
Locatie: N.S.V. Ovum Novum te Nijmegen