Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

JD A-N/Brabant Duurzaam wonen

In het kort

18 januari om 20:00 22:00

Tickets

Beschrijving

Op 18 januari organiseren Arnhem-Nijmegen en Brabant een avond over ‘Natuurinclusief wonen’. Nico Wissing, een ‘groene visionair’, zal als spreker langskomen. Wissing wordt in binnen- en buitenland gevraagd voor lezingen of om ontwerpen te maken. Hij is een van Nederlands bekendste groene ondernemers en richtte het NL Greenlabel op waarmee materialen in de buitenruimte door de overheid gewaarmerkt als duurzaam konden worden. Daarnaast won Wissing meerdere prijzen voor het duurzaam inrichten van tuinen. Tot slot maakt hij zich al lang hard om steden weer een ‘groene long’ te geven, door meer ruimte te geven aan bomen en groen in plaats van asfalt. Volgens Wissing liggen wonen, werken en leven in een groene leefomgeving allemaal in elkaars verlengde en is dit aantoonbaar goed voor de gezondheid van de mens.

Deze avond zullen we in discussie met elkaar gaan over ondernemerschap, over de leefbaarheid van onze steden en waar de grens tussen natuur en verstedelijkt gebied ligt. Dus als je een groen hart hebt zet je 18 januari in je agenda!

De avond begint om 20.00, de inloop vanaf 19.45. Toegankelijk voor zowel leden als geïnteresseerden in de Jonge Democraten.

Locatie: Digitaal, via Zoom. Zoomlink komt op Facebook, de groepsapps of vraag een bestuurslid om de link.