Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

JD A-N AAV

In het kort

11 januari om 19:30 22:00

Tickets

Beschrijving

Het is weer tijd voor een Algemene Afdelingsvergadering (AAV)! Op deze AAV behandelen we de jaarrekening van 2020, de begroting voor 2021, politieke voorstellen voor het landelijke Wintercongres (13-14 februari) en houden we verkiezingen voor bestuurslid organisatie, een lid van de Kascontrolecommissie (KasCo) en een lid van de SollicitatieCommissie (SoCo). Uiteraard legt ook bestuur Vissers I verantwoording af voor de afgelopen periode. Tot slot zal Sjoerd Wannet ons een leuk intermezzo bezorgen in de pauze.

Let op: Omdat we een extra lang programma hebben begint de AAV al om 19:30. Inloop vanaf 19:15. Vanwege de coronamaatregelen zal het op Zoom plaatsvinden. Voor de verandering is deze avond alleen toegankelijk voor leden van onze afdeling met stemrecht.

De definitieve agenda vind je hier. De notulen van de vorige AAV vind je hier. Het indienformulier voor politieke voorstellen en het inschrijfformulier voor sollicitaties zijn onderaan deze pagina te vinden. Het eerste stuurt je voorstel direct door, het tweede, het sollicitatieformulier, kun je ingevuld opsturen naar: secretaris.arnhemnijmegen@jongedemocraten.nl

Locatie: Digitaal, via Zoom. Zoomlink komt op Facebook, de groepsapps of vraag een bestuurslid om de link.

Formulier indienen moties, amendementen, organimo’s

Formulier Kandidaatstelling