Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

JD Amsterdam Het leenstelseldossier met Jan Paternotte

In het kort

23 september om 19:45 22:00

Tickets

Beschrijving

Het leenstelseldossier. Er wordt veel over gediscussieerd, maar wat wordt nou de beste en meest haalbare oplossing?

VERGEET JE NIET IN TE SCHRIJVEN!! Inschrijven kan via deze link: https://forms.gle/vkSkaXgkgNRjw2nV9 

Het is misschien wel een van de lastigste dossiers waar de politieke partijen tijdens de komende verkiezingen over zullen worstelen. Want hoe zorgen we ervoor dat we een systeem krijgen dat zowel betaalbaar blijft voor de student en de overheid als dat het jongeren stimuleert om te gaan studeren?

Op deze avond gaan we het hier over hebben met de man die een paar jaar geleden D66 Amsterdam naar de verkiezingswinst heeft gebracht, die daarvoor voorzitter van de Jonge Democraten was en die momenteel Tweede Kamerlid is voor D66, namelijk niemand minder dan Jan Paternotte!

Onlangs is D66 met een nieuw voorstel gekomen voor een studiefinancieringsysteem, dus dat biedt een goede ingang tot een gesprek.

Achteraf is er natuurlijk genoeg tijd om te borrelen en we hopen jullie allemaal op deze toffe avond te zien! Het evenement vindt plaats in De Muys (Joan Muyskenweg 14). Op deze locatie kan de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijven, maar we verzoeken iedereen ook vriendelijk om zelf verantwoordelijkheid te nemen op deze avond.

Tot dan!

Inloop: 19:45
Aanvang: 20:00

 

Locatie: de Muys Amsterdam